Datum objave: 06. Studeni 2018

Nova slatka priča Dalmare centra:Otvara se palačinkarnica GALETINA

Diana Ferić
Diana Ferić

Dalmare shopping centar ove jeseni nastavlja svoju slatku priču. Na starome mjestu, ali u novom ruhu, vaša nova omiljena palačinkarnica Galetina otvara svoja vrata

Po legendarne galettes ne trebate otputovati u francusku Bretanju. Dovoljno je doći do Dalmareove tvornice sreće, palačinkarnice Galetina. Tamo vas čeka velik izbor slatkih i slanih palačinki pripremljenih prema originalnim recepturama koje će zadovoljiti nepca i najzahtjevnijih gurmana. Za sve one koji su odlučili od srijede na dijetu, evo super vijesti. Osim tradicionalnih okusa, čeka vas jedinstvena ponuda proteinskih palačinki, kao i palačinki izrađenih od bio proizvoda. A sve to možete zaokružiti zdravim izborom pića, svježe cijeđenim sokovima ili proteinskim shakeovima.

Koliko god ovo slatko–slano opuštanje bilo primamljivo, ne držite ga za sebe. Podijelite ga s dragim ljudima u svako doba dana, a vikend rezervirajte za shopping, vrhunsku kavu i specijalnu ponudu - tortu Galetina.

A vašim mališanima priuštite poseban tretman za njihov dan. Jedinstvenu rođendansku feštu uz pregršt veselja i slatko–slanih trenutaka.

Zato zapišite u kalendare 7. studenoga i pridružite nam se u što većem broju u 15 sati na otvorenju nove palačinkarnice Galetina koja se nalazi na drugoj etaži centra Dalmare.

 

Iz kategorije: Sponozirani članci