Datum objave: 15. Listopad 2018

Vesela nedjelja u Dalmare centru:Ugostili bajkovite lutke i junake iz Star Warsa

Diana Ferić
Diana Ferić

Svijet lutaka i posjetitelji s drugog planeta prijateljevali su protekle nedjelje u shopping centru Dalmare s malim i malo većim Šibenčanima na „Veseloj nedjelji“ koju organizira Dalmare centar.

„Svi se ponekad poželimo “ukrcati” u vremeplov i izmaštati svjetove koji će nas vratiti u vrijeme kad je sve bilo jednostavno i bezbrižno. A ako još pritom možemo sa sobom povesti drage ljude, velike i male, sreći nema kraja. Upravo zato, shopping centar Dalmare organizira "Vesele nedjelje" kako bi okupio čitave obitelji i ispunio im popodne zabavom“, ističu u tom centru.

Dalmare centar ugostio je na svom glavnom trgu izložbu "Lutke vam pričaju dječje snove", koja će do 28. listopada obogatiti dječji svijet, a roditelje vratiti u djetinjstvo. Za sve sanjare, Dalmare je “oživio” slavne likove iz bajki - vile i vilenjake, čarobnice i čarobnjake, grofice i kraljevne... Lutke je osmislila i izradila šibenska spisateljica za djecu Jagoda Sablić.

Mali avanturisti koji maštaju o drugim svjetovima u nedjelju su istinski uživali u interaktivnom eventu Star Wars. Jedi izazovi, igre za djecu, gađanje stormtroopera, rušenje at-walkera i mnoge druge igre, a na kraju Star Wars diploma, oduševili su male junake koji maštaju o dalekim galaksijama.

 

Iz kategorije: Sponozirani članci