Datum objave: 29. Rujan 2017

Vesela jesen za djecu:Ne propustite “Vesele subote” u shopping centru Dalmare

Diana Ferić
Diana Ferić

Tijekom listopada Dalmare priređuje “Vesele subote” od 17.30 kada će na glavnom trgu zavladati dječje predstave, kreativne radionice, nagradne igre i nezaboravan Halloween party.


Nije tajna da je subota kraljica tjedna. Svi ju nesptrpljivo iščekujemo i tako preživljavamo cijeli tjedan. To dobro zna i shopping centar Dalmare koji najavljuje tijekom cijelog listopada “Vesele subote” od 17.30 na glavnom trgu kako bismo na pravu nogu zakoračili u šuškavi svijet jeseni.

Tako će već od ove subote, 30. rujna, glavni trg Dalmarea u 17.30 sati posjetiti “Vila Jesen, strašilo i jež” koji će mališane upoznati s čarima ovog godišnjeg doba. Saznat će što sve mogu s jesenskim lišćem, plodovima i kako pomoći životinjicama da se što bolje pripreme za zimu. A svoje novo stečeno znanje moći će odmah primijeniti u kreativnim radionicama gdje će imati priliku bojati kućica za ptice, dočarati jesen na papiru, postati ježić i loviti jabuke te savladati poljski labirint i osvojiti prigodne nagrade.

Kako bi “Vesele subote” protekle u miru, 7. listopada “Tražimo šerifa Dalmare centra” kada će se otvoriti šerifska škola u kojoj će hrabri mališani imati priliku naučiti postaviti šator, bacati potkovu, jahati na konju, gađati limenke, tražiti blago, skakati u vrećama, uhvatiti konja lasom te baratati lukom i strijelom. A da nema mjesta neredima, garantiraju tri iskusna kauboja koja će svoja znanja te šerifsku značku i diplomu prenijeti mladim nadama Dalmarea.

Nakon šerifa, 14. listopada u goste dolazi “Doktorica Pliško” čija će bolnica za plišance također biti otvorena od 17.30. Tada će vaš mališan moći dovesti omiljenog plišanca na veseli pregled kada će “Doktorica Pliško” imati nagradne pitalice za malene roditelje o kojoj se bolesti radi te na kraju pozvati sve na plesne igre na vlastite hitove.

Moći ćete se podsjetiti i na legendarne Ninja Turtles u sastavu Leonarda, Michelangela, Rafaela i Donatella koji će stupiti na teren Dalmarea 21. listopada kada će pokazati svoje vještine u sklopu “Mini Ninja tečaja”, održati kreativne radionice izrade Ninja maski te učiniti druženje nezaboravnim uz “Mini Nija igru”, dodjelu diploma i zajedničko fotografiranje.

 

Kulminacija “Veselih subota” bit će “Halloween party u Dalmare centru”, 28. listopada, kada ćete moći pokazati svoje drugo lice i osvojiti mnogobrojne nagrade. Mi ćemo vam u tome pomoći uz začaranu tvornicu maski gdje će nastajati maske “Vještica i Duhova”, “Mački”, “Bundeva” i “Čudovišta” pod palicom “Žene Mačke” i nezaboravnog crtanog lika “Bubimir, Bubimir, Bubiiimir”. U “Halloween Beauty Corneru” klinci i klinceze moći će obojati kosu perivim sprejem i obojati lice, a uz magičnu igru “Tajne čarobnog šešira” iskušat će sreću u pogađanju “Šešira” po točno određenom redoslijedu kako bi otkrili njihovu tajnu. I tu nije kraj igrama jer “Kutija hrabrosti” testirat će one najhrabrije jer je potrebno gurnuti ruku u kutiju i prepoznati o kojoj se stvari radi. Šećer na kraju“Halloween partya” bit će dodjela diploma svim sudionicima i izbor najbolje maske koja će se nagraditi prigodnim darovima.

A da bezbrižno možete uživati u bogatom jesenskom programu u Dalmareu, naše autobusne linije od 7. listopada imaju organizirani polazak u 9 sati iz Murtera, Knina i Rogoznice, a povratak u 20 sati na stanici Dalmarea kod McDonald'sa.

Zato zaokružite svoje “Vesele subote” i provedite nikad zabavniju jesen u Dalmareu, poručuju iz Dalmare centra.
 

Iz kategorije: Sponozirani članci