Sidebar Menu

Datum objave: 14. Prosinac 2022

SPOMENAR / Policija u Šibeniku privela 20 osoba zbog kaznenih djela počinjenih tijekom Adventa. Šibenčani zadovoljni radom policije i redarstva.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Policija je u Šibeniku privela te pred sud izvela 20 osoba koje su počinile razna kaznena djela tijekom Adventa, na štetu građana Šibenika te javnog reda i mira. Četiri osobe uhićene su zbog krađe te još četiri zbog tučnjave u neprilično vrijeme i na nepriličnom mjestu, jedna je osoba pritvorena zbog nasrtaja na policiju i redarstvenike, a dvije zbog pucnjave iz vatrenog oružja. Među uhićenima su i neki viđeni Šibenčani koji su zatečeni u obrtnim i trgovačkim nedjelima, potom krađama, prijevarama i pijanstvu. Među uhićenima su i dvije Šibenčanke iz uglednih obitelji koje su uhićene i pred sud izvedene zbog uvrede ćudorednosti, odnosno nošenja neprimjerene i provokativne odjeće tijekom došaća što je izazvalo sablazan smjernog ćudorednog šibenskog svijeta.
Šibenčani su bespogovorno izrazili zadovoljstvo radom policije i redarstva tijekom Adventa.

Šibenik, 1922.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.