Sidebar Menu

Datum objave: 28. Studeni 2020

KORONA / Prvi šibenski korona dan bez kafića u drugoj rundi borbe protiv gadnog misterioznog virusa koji nam krade zdravlje, život, gušte, egzistenciju...

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Danas 28. studenoga 2020. godine prvi je dan druge runde borbe protiv gadnog misterioznog virusa kojeg već gotovo familijarno zovemo Korona kao da mu je to neki frendly nadimak . Druga runda počela je zatvaranjem kafića i još puno toga, ali kafići nam nekako najviše fale i onako prazni najviše figuraju kao slika apokalipse. Tek sada kada ih nema shvatimo koliko nam nedostaju i koliko ih volimo, a i oni vole nas. Tužno je sve to, tragično i nekako baš deprasto, ali što se može, treba nekako opstati, preživjeti... Zato smo od slika pustih šibenskih kafića napravili video i dodali mu dramatični, ali životom jaki klavirsko koncert u B molu Petra Iljiča Čajkovskog. Pasao bi doduše i neki Arsen, ali nekako u ovaj lijepi, sunčani, svježi dan bez kave i sieste u zavjetrini više paše (Čaj)kovski. 

Foto: Danijel Ferić   

Video

Iz kategorije: Multimedia

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.