Datum objave: 29. Veljača 2012

Potvrđeni prvi izvođači za festival Terraneo 2012.!

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Organizatori drugog izdanja eko glazbenog festivala Terraneo otkrili su prvi set izvođača koji će u ex vojarni Bribirski knezovi nastupiti od 07.-09. kolovoza ove godine. Potvrđen je tek prvi dio izvođača, a ovo naravno nije sve, popis je tek prvi dio onoga što možete očekivati u glazbenom dijelu programa; do ljeta slijede još dvije jednako uzbudljive ovakve najave, no sve u svoje vrijeme, obećavaju organizatori nestrpljivim fanovima.

Za sada, izvođači koji su potvrdili nastup na festivalu Terraneo 2012. su: Za sada, izvođači koji su potvrdili nastup na festivalu Terraneo 2012. su: The XX, Friendly Fires, The Horrors, The Ting Tings, The Notwist, Digitalism, Swans, Anna Calvi, The Very Best, Future Islands, Elemental, Dječaci, Golem i Gatuzo, objavio je večeras organizator.
Ekološki program festivala Terraneo ove godine se sastoji od tri cjeline: Eko Akcije, Eko Art i Eko Smart. Prva akcija ovogodišnjeg festivala bit će akcija čišćenja tvrđave Sv. Nikole u Šibeniku koja će se održati krajem svibnja 2012. Eko Smart program odvija se za vrijeme trajanja festivala, a posvećen je edukaciji i razvijanju ekološke svijesti posjetitelja festivala. Eko Art program festivala spaja umjetnost i ekologiju, a prošle godine bio je obilježen uspješnim natječajem te izložbom pod nazivom "Kap po kap".
Kartu za festival još je danas moguće nabaviti po 290 kuna, a sutra u prodaju kreću festivalske ulaznice po cijeni od 350kn. Broj ovih ulaznica je ograničen. Također, tijekom ožujka u prodaju kreću i ulaznice za kamp, a detaljne informacije donosimo uskoro.
Prodajna mjesta na kojima možete kupiti svoj godišnji odmor ove godine su: Dirty Old Shopu (Zagreb), klub Purgeraj (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa i Šešula bar u Šibeniku kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Iz kategorije: Kultura