Datum objave: 15. Veljača 2012

Još malo pa nestalo: Planule ulaznice za Terraneo

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Sudeći prema interesu, tisuću ulaznica za drugo izdanje glazbenog eko festivala Terraneo bit će rasprodano do kraja ovog tjedna. Neviđen interes za kupnju ulaznica potvrdili su nam i iz festivalskog ureda za odnose s javnošću: U šibenskom Dallas music shopu prodano je 50-ak ulaznica. Trenutno se mogu nabaviti po promotivnoj cijeni od 290 kuna po kojoj će se prodavati dok ne ode prvi kontingent od 1000 komada, a kakva je trenutna situacija, vjerujemo da će biti rasprodan do kraja ovog tjedna“, kazala je Tanja Starčević. Stoga požurite, jer će cijena rasti, a od 1. ožujka bit će puštene u prodaju i kamp ulaznice.
Velika navala na ulaznice još je nevjerojatnija s obzirom na to da organizatori još nisu objavili niti jednog izvođača koji će nastupiti u bivšoj vojarni Bribirski knezovi u kolovozu, ali sudeći prema prošlogodišnjem line-upu, lista imena bit će duga i interesantna.

Prvi dio line-upa bit će objavljen prvog dana ožujka, kao i novi paket ulaznica po nešto višoj cijeni od trenutne. Stoga, požurite i nabavite svoju ulaznicu, a ne preostaje vam ništa drugo doli vjerovati organizatorima i držati fige da će upravo vaš omiljeni bend ili izvođač zapaliti Terra, Aqua ili Aero stage ovog ljeta.
Ulaznice možete kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i klubu Purgeraj u Zagrebu te poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske.

Iz kategorije: Kultura