Datum objave: 24. Siječanj 2012

Glavni glazbeni program Terranea od 7. do 9. kolovoza

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Pripreme za drugo izdanje eko glazbenog festivala, već su počele, a organizatori na službenoj web stranici festivala otkrili su da će se glavni dio glazbenog programa održati 7., 8. i 9. kolovoza u bivšoj vojarni Bribirski knezovi u Šibeniku. Festivalski kamp bit će otvoren od 6. do 10. kolovoza, a njegove posjetitelje, uz glazbene, očekuju zabavni i edukativni programi.
Uz konačne datume održavanja festivala, organizatori iz Artim produkcije najavljuju puštanje u prodaju posebnog paketa od 1000 ulaznica koje će se moći nabaviti od 1. veljače po promotivnoj cijeni od 290 kuna. Iako glazbena imena još nisu objavljena, ne sumnjamo da će Terraneo fanovi požuriti i nabaviti svoje ulaznice po jeftinijoj cijeni. Karte će se moći kupiti u zagrebačkim Dirty Old Shopu, klubu Purgeraj i glazbenoj knjižari Rockmark, a Šibenčani će svoje karte nabaviti u poslovnici Dallas Recordsa, kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Ovogodišnji glazbeni program ponovno će uključivati nekoliko open-air pozornica s probranim izborom kvalitetnih stranih i domaćih izvođača te raznovrsne programe DJ-a u hangarima i barovima. Prva glazbena imena koja će nastupiti na Terraneu 2012. organizatori će objaviti krajem veljače.

Iz kategorije: Kultura