Datum objave: 22. Prosinac 2023

RADOST BOŽIĆA / Šibenska spisateljica i lutkarica Jagoda Sablić održala kreativne radionice za djecu na Arsenturici te u Tisnom i Jezerima

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska spisateljica i lutkarica Jagoda Sablić  družila se s djecom u Šibeniku, Tisnom Jezerima na svojim kreativnim radionicama na kojima su izrađivali blagdane motive, pričali zimske priče te pjevali i plesali. 

U sklopu Arsenturice, u Kući umjetnosti Arsen održala je tri radionice na kojima su djeca izrađivala  snjegovića, djedove Božićnjaka, pingvine sinove i zabavljala se uz Božićne pjesme.
 
„Posebno mi je drago što su im se pridružile  mame, tate, bake pa je radost Božića dobio značaj kakav mu i pripada.Svakog dana više od 20 mališana uživali su u veseloj atmosferi i kreativnom izražavanju, a posebno me veseli što sam uspjela s njima postići potpunu interakciju”, kaže Jagoda Sablić. 
 
 
Obradovala je i djecu  u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Tisnom, a  priključila su se i  djeca iz vrtića Spužvica koja su izrađivala božićne ukrase. Održala je i radionica u vrtiću Ribica u Jezerima  pod nazivom „Djeco,radujmo se Božiću" na kojoj su izrađivali djedove Božićnjaka 
Iz kategorije: Kultura