Sidebar Menu

Datum objave: 16. Kolovoz 2021

FESTIVAL ŠKURE / Počele prijave za dramsko - poetsku radionicu koju vodi bračni par Lučev

Diana Ferić
Diana Ferić

Bračni i glumački par Leon Lučev i Jelena Graovac Lučev vodit će dvodnevnu dramsko – poetsku radionicu na međunarodnom festivalu suvremene književnosti ŠKURE - šibenske književne ure koji će se održati u Šibeniku od 9. do 11 rujna. Prijave su u tijeku.

 U pozivu stoji:

GLUMAC IMA VREMENA  z a   p o e z i j u

Što je nama poezija, kako se govori, kako se interpretira, čita, govori, kako je osjećamo, zašto je ne osjećamo, po čemu nam je bliska ili daleka, što je pjesnik htio reći, a što nije, kako bi to pjesnik čitao svoju pjesmu, kako ribar, kako konobar, kako glumac?

S ovim i drugim pitanjima igrat ćemo se istražujući poeziju šibenskog pjesnika Stjepana Gulina.

Voditelji radionice su Leon Lučev i Jelena Graovac Lučev, glumci i kreatori edukativnog centra Glumac ima vremena, u suradnji s Lenom Crnković na bubnjevima i udaraljkama i Damirom Stojnić na gitari.   

Radionica je otvorena svima starijima od 18 i mlađim od broja 1 iz Alan Forda.   

Prijaviti se možete do 5. rujna na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , s naznakom Prijava na radionicu - ŠKURE.

Družit ćemo se 10. i 11. rujna od 9 do 12h i od 14 do 18h, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.