Sidebar Menu

Datum objave: 31. Svi 2020

ČESTITKE / Šibenik ima još jednu akademsku glumicu - Luciju Alfier koja je počela u šibenskim dramskim radionicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik  ima još jednu akademsku glumicu - Luciju  Alfier koja je upravo diplomirala na zagrebačkoj Akademiji za kazalište i film. Zanimljivo je  da se za završno ispit, u vrijeme koronavirusa, pripremala na rodnom Zlarinu, a to je podijelila i na društvenim mrežama.  

 

 Lucija je u konkurenciji 122 kandidata bila među dvanaestero njih koji su  bila primljeni na prijemnom ispitu.

-Otkad znam za sebe, bavim se glumom na ovaj ili onaj način. Obožavam šibensko kazalište i učila sam zaista od najboljih. Dvije godine znanja sam upijala od barba Pere, posljednjih godinu dana intenzivno je sa mnom radio Sergej Mioč koji je imao beskrajno povjerenje u moj uspjeh, a ovo ljeto mi je jako pomogao i Leon Lučev zajedno s kolegicom Petrom Radin koji su me pripremali na Zlarinu, a to je mjesto gdje inače nalazim najveću inspiraciju. Svi su oni dali svoj obol što se mog uspjeha tiče i nadam se da njihovo povjerenje i pomoć ubuduće neću iznevjeriti",  kazala je nakon upisa na Akademiju Lucija. 

Od danas je "rame uz rame" s onima iz glumačkog svijeta  koji su joj pružali potporu. Sretno Lucija!!!

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam