Sidebar Menu

Datum objave: 29. Lipanj 2019

Goran Višnjić iz zraka najavio pretposljednji dan MDF-a,a večeras ga zatvara zagrebačko Učilište ZKM

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon dva tjedna umjetničkog stvaralaštva za djecu i dječjeg stvaralaštva raznog umjetničkog izričaja vrijeme je za oproštaj od 59. MDF-a, do iduće godine i velikog jubilarnog slavlja. 59. MDF zatvorit će večeras polaznici dramskog studija Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih predstavom 'Djevojčica koja je previše čitala' koja je svojevrsna parodija na nagrađivani mjuzikl za djecu 'Matilda' nastao u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

 

 

Predzadnjeg dana 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, u jutarnjim satima održane su prezentacije nastalih radova na radionicama koje su se održavala zadnjeg tjedna Festivala. Prezentacije su zaključene promocijom filmskih uradaka filmskih radionica u popodnevnim satima u Šibenskom kazalištu gdje je izvedena i predzadnja ovogodišnja predstava u izvedbi studenata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku 'Med blatom i zvezdami'.

 

Ulični performer, Hugo Miro iz Španjolske zabavljao je prolaznike ispred katedrale svetog Jakova, a nad Šibenikom sredinom dana protutnjala su Krila Oluje, a s njima i poznati šibenskih glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić. Višnjić je letom nad Šibenikom  i javljanjem u eter Radio Šibenika i Radio Ritma najavio kraj 59. MDF-a i pozvao sve da se pridruže na ulicama i trgovima zadnjeg dana Festivala. Krila Oluje izvest će svoj akrobatski program i danas u kasnim popodnevnim satima, a to neće biti jedini doprinos Ministarstva obrane RH festivalskom programu.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.