Sidebar Menu

Datum objave: 28. Lipanj 2019

Šibenska narodna glazba svojim rock koncertom oduševila publiku na tvrđavi svetog Mihovila

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska narodna glazba po drugi je put za repertoar svog tradicionalnog lipanjskog koncerta, koji je večeras održan na tvrđavi svetog Mihovila, izvela rock glazbu i ponovno oduševila publiku.

Počeli su odmah oštro s "I love rock and roll" u aranžmanu svog dirigenta Damira Marušića ,a onda nastavili s Beatlesima, Sinatrom, Pričom sa zapadne strane. Potom je uslijedio poznati sentiš "Noći u bijelom satenu" , pa McCartey, Stevie Wonder, Georg Michael, Sting, malo latino zvuka da bi završili jednako oštro s Knock on Wood. Gosti su im bili Ive Županović, koji je otpjevao "Da sam ja netko", Danijela Prpić i Vojo Marković koji su izveli Shallow , a Vojo Marković je, uz pratnju mladih snaga Jelene Žaje na violini i Bartola Pelajića na harmonici, otpjevao Cohenov "Dance me to the end of Love". Glazbari i njihovi gosti tri puta su izlazili na bis, a publika ih je ispratila na nogama, snažnim pljeskom i uzvicima oduševljenja upućenim i maestru Damiru Marušiću.

 

Bila je to još jedna večer za pamćenje na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.