Datum objave: 02. Lipanj 2019

Izbor Najljepša mama Hrvatske u Šibeniku. Mame su ponijele titule za opći dojam,stil simpatičnost...

Diana Ferić
Diana Ferić

Višnja Filipčić Čabrajec iz Zagreba ponijela je titulu Najljepša mama Hrvatske 2019 u kategoriji "dijamant" (od 40 do 53 godine), a Iris Rusan iz Luča u kategoriji od 23 do 39 godina. Izbor je održan sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku, u organizaciji istoimene udruge koju vodi Šibenčanaka sa stalnom talijanskom adresom Maja Gnjidic Verdecchia. Šibenska publika nije pokazala veliko zanimanje za to događanje.
Podijeljene su i druge titule.

 

Lenta najsimpatičnije mame otišla u ruke Šibenčanke Vedrane Bušić. a sa svojim stilom žiri je očarala 24-godišnja Silvia Antlolić iz Klanjeca, 43-godišnja Ivana Filipović "okitila" se lentom "fashion" mame, a najfotogeničnija je, prema izboru žirija, bila 36-godišnja Nika Ivić Krpić iz Zagreba. Mirela Gašpert Bertić dobila je lentu za elegantnost, Marija Lučić za osobnost, a naj mamom "glamour" proglašena je Katarina Pintač Pisar iz Novog Marofa.


Na natjecanju je, u dvije kategorije, sudjelovalo 13 žena koje su morale pokazati i svoje vještine i posebnosti,a ne samo šetati pistom. U žiriju su bili šibenski gradonačelnik Željko Burić, dogradonačelnik Danijel Mileta, ravnatelj šibenske Turističke zajednice Dino Karađole, Anton Dobra kao izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rot i novinar Zdravko Pilić.
Krune je izradila šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić.

 

U zabavnom dijelu programa nastupile su profesorice Gimnazije Antuna Vrančića - Danijela Grubišić, Marijana Cvitanović, Ana Bogadi i Lorana Antunac koje su uz pratnju učenika otpjevale pjesmu ‘Shallow’ i ponovno oduševile publiku.

FOTO:Facebook
 

Iz kategorije: Kultura