Sidebar Menu

Datum objave: 17. Travanj 2019

Dobra vijest iz povijesne jezgre: U prostoru Knjižare Matica otvara se knjižara VBZ -a

Diana Ferić
Diana Ferić

Vratila se knjižara u povijesnu jezgru Šibenika i to VBZ, a smještena je u istom prostoru u koje je do protekle zime bila Knjižara Matica, tik uz drugi kulturni sadržaj koji se uskoro otvara u Šibeniku – Katedralni muzej “Civitas sacra”.
Taj se proctor upravo puni knjigama, a ovih će dana knjižara biti i otvorena.

 

"Stižu paketi s knjigama, troje zaposlenika puni police i jedva čekamo da tu naši devetu knjižaru u Hrvatskoj otvorimo”, kaže Kruno Krunić, director VBZ –a. 

Zadovoljna je i Anita Slavica koja je dugo godina u tom prostoru “držala” svoju knjižaru Maticu iako je do nedavno praznila taj proctor knjigama iz svoje knjižare, a sada ga puni VBZ –ovim.

Sretni su i građani Šibenika koji cijene kulturu je im je više dosta da se na atraktivnim mjestima u povijenoj jezgri prodaju samo donje rublje, fast food i kineska roba,a knjižara će biti ujedno I svojevrsni kulturni klub I mjesto održavanja kulturnih događanja.  

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam