Datum objave: 11. Ožujak 2018

Tereza dva puta u četiri dana napunila šibensko kazalište i uživala u druženju s publikom

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska glazbena diva tereza Kesovija večeras je, drugi put u četiri dana napunila šibensko kazalište. Koncert je  bio  proslava njezine 60 – godišnje uspješne i bogate glazbene karijere i 30. rođendana Radio Ritma.

Bila je to više glazbeno poetska večer nego klasični koncert. Tereua je  s posebnim emocijama i dramatikom interpretirala svoje najpoznatije pjesme u stalnoj interakciji s publikom. Priznala je da se u Šibeniku tako dobro osjeća da bi rado ostala glumiti u šibenskom kazalištu koje joj je pružilo gostoprimstvo, ali je primijetila kako je Splitu dala puno, osvajala brojne nagrade na splitskom festivalu, ali do sada nije nikada imala priliku nastupiti u splitskom teatru.

Uz ostalo se prisjetila i svog dragog kolege Arsena Dedića. Ispričala kako je njih dvoje spojio prasac. „Arsena i ja smo bili zajedno na Glazbenoj akademiji i oboje smo studirali flautu. Bilo smo oboje iz siromašnih obitelji tako da su moji prodali prasca da bi mi kupili flautu i njegovi su također za kupiti flautu morali prodati prasca tako da smo se uvijek šalili da nas je spoji prasac“, kazala je Tereza koja  uvijek iznova oduševi svojim glasom i energijom koju pokazuje na sceni, a i publika je bila na razini zadatka tako da je veći dio pjesama pjevala uglas s Terezom.
 

Iz kategorije: Kultura