Sidebar Menu

Datum objave: 26. Veljača 2018

Desetero učenika osnovnih škola u Županiji nagrađeno na 20. LIK-u "Mitovi i legende"

Diana Ferić
Diana Ferić

Učenicima koji su za svoje likovne radove nagrađeni na ovogodišnjem, 20. LIK-u - natjecanju učenika osnovnih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna uručena su danas priznanja u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića.

 

Tema natjecanja bili su „Mitovi i legende“. Prvo mjesto osvojili su Jakov Bego iz OŠ Jurja Šižgorića, mentorica Ivana Skroza; Katarina Verović iz OŠ Skradin, mentorica Livia Markovina; Ivana Palić iz OŠ Kistanje, mentorica Ana-Marija Trevižan Vujčić; Jelena Matošević iz OŠ Vjekoslav Kaleb Tisno, mentorica Ivana Skroza; Antonio Vranjić iz Katoličke osnovne škole, mentorica Milena Mikulandra i Matea Vukičević iz OŠ Meterize, mentor Antoni Paškov. Dva druga mjesta osvojile su Lana Budimir i Lucija Kljajić iz OŠ Vidici, mentorica Stela Čuturić dok je treće mjesto pripalo Mari Birkeš iz Katoličke osnovne škole, mentorica Milena Mikulandra. Dodjeljena je i nagrada za 4. mjesto i toučenici  Niki Erak iz OŠ Pirovac, mentorica Manuela Serdarev.

 

Na natjecanje se javilo 13 škola, a sudjelovalo je 28 učenika.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam