Sidebar Menu

Datum objave: 14. Prosinac 2017

Nema u Šibeniku Božićnih čarolija i božićne radosti bez Djedova Božićnjaka na motorima

Diana Ferić
Diana Ferić

Članovi šibenskog moto kluba Galeb ne propuštaju priliku za humanitarno djelovanje, a niti da za božićne blagdane uvesele djecu. I ove godine su, u organizaciji Božićnih čarolija“, obučeni kao Djedovi Božićnjaci na motorima posjetili Centar za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu i njihovim korisnicima donijeli i prigodne poklone, a Dramska radionica HNK Šibenik im je izvela prigodnu predstavu. Sreći te djece nije bilo kraja što su, na svoj iskren i neposredna način, i pokazali.
Članovi šibenskog moto kluba Galeb svoje su djelovanje za zajednicu potvrdili još od Domovinskog rata kada su na motorima obavljali opasne ratne zadaće, a u mirnodopsko vrijeme djeluju humanitarno. Dovoljno je podsjetiti da su lani, u povodu 950. obljetnice prvog pisanog spomena Šibenika u svoj grad, u suradnji sa svojim kolegama iz cijele Europe, doveli 18 šlepera humanitarne pomoći.

FOTO:Facebook

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.