Datum objave: 28. Kolovoz 2017

Mladi Antonio Perina svirao na koncertu u Zadru u povodu 50. godina kultnog albuma Beatlesa

Diana Ferić
Diana Ferić

Mladi, nadareni glazbenih iz Tisnog David Antonio Perina nastupio je na velikom koncertu u Zadru održanom u povodu 50 godišnjice izlaska kultnog albuma 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' benda The Beatles čije je vječne hitove predstavio Beatles Revival Orchestra pod ravnanjem maestra Olje Dešića.

"Veliko hvala organizatorima na prilici, bila mi je iznimna čast biti dio ovakvog događaja. Iskreno čestitam svim izvođačima na sceni i onima iza scene. Ogromna količina pozitivnih vibracija što se vidjelo i čulo kako na pozornici tako i u redovima publike. Koncert je bio vrhunski organiziran, stvorila se fantastična energija i pozitivne vibracije između pozornice i publike. Velika mi je čast sudjelovati na takvom događaj. Atmosferi je doprinijela vrhunska publik", napisoa je mladi David Antonio o svojim dojmovima nakon koncerta na svom Facebook profilu.


Antonio je lani imao svoj prvi single “Dođi, pripremio sam srce na bol”, a ove godine je predstavio singl “Divan svijet” za koji je tekst i glazbu napisao sam.
Glazbenu produkciju i aranžman pjesme potpisuje cijenjeni glazbenik Eduard Botrić, dok je zanimljiv video spot u kojem se pojavljuje šarmantna Paula Buljan režirao poznati šibenski redatelj Željko Petreš.
David Antonio je jedan od najmlađih kantautora u Hrvatskoj. Završio je gimnaziju i srednju glazbenu školu s glavnim instrumentom saksofonom, a trenutno studira filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje na VERN-u.

Osim saksofona, mladi Perina svira trubu, gitaru i klavir, a prva koncertna iskustva stjecao je u grupama Okovana mladost i The Flirt.

FOTO:Dora Baotić
 

Iz kategorije: Kultura