Sidebar Menu

Datum objave: 26. Kolovoz 2017

Toni Cetinski na tvrđavi sv. Mihovila:Želio bih ovakve koncerte narednih 25 godina

Diana Ferić
Diana Ferić

Sretnici su oni koji su bili večeras dio rasprodanog koncerta Tonyja Cetinskog na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Već na drugoj pjesmi, na što je Tony u šali rekao “dugo vam je trebalo”, posjetitelji su se digli na noge i pjevali najdraže pjesme, što nove što stare provjerene hitove, prenosimo s portala Glazbeni.info.
Jdan od najnagrađivanijih glazbenika, Tony Cetinski, sasvim novu priču napisao je večeras na atraktivnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila gdje je predstavio svoj novi acoustic/electric zvuk!
“Neka mi oproste moji u Istri, amfiteatar u Puli je isto nešto posebno i veće, ali ovo je intimnije. Sa ovakvom publikom mogao sam na kraju pjevati što sam htio. Ja se samo mogu zahvaliti publici” – kazao je Tony nakon koncerta. Dodao je i kako bi želio da mu svih narednih 25 godina tako izgledaju koncerti i da ima takvu interakciju s publikom.

FOTO:Glazbeni.info

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam