Datum objave: 11. Kolovoz 2017

Iskoristite još dva dana za kupnju jeftinijih ulaznica za Divine Večer u Šibeniku-večer zdravog života

Diana Ferić
Diana Ferić

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti istinsko zadovoljstvo, uspjeh te balans privatnog i poslovnog plana.

Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života nam je ustvari nadohvat ruke. Upravo to je tema Divine Večeri, edukativno-zabavnog eventa humanitarnog karaktera koji promovira sretan i zdrav način života, a koji se ovo ljeto održava u čak četiri grada u Hrvatskoj – Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

"Želiš li provesti večer u pozitivnoj energiji te saznati više o happy&healthylifestyle-u i
kako poboljšati kvalitetu svog života, PRIDRUŽI NAM SE NA „DIVINE VEČERI“ U ŠIBENIKU, 18.08.2017. od 20 do 22 sata u Muzeju grada Šibenika, Ul. Gradska vrata 3. Visoka razina  energije je jedan od uvjeta sretnog života. Kada imamo puno energije, sve obavljamo s lakoćom, otporniji smo na stres i uspješniji u svemu što radimo. Njegovanje pozitivnog stava je također važno jer način na koji gledamo na životne situacije (kao problem ili izazov) i na što se fokusiramo (na problem ili rješenje) uvelike utječu na našu razinu sreće i zadovoljstva. Na Divine Večeri SwamiUrgaya, osnivač i lider DEP-a govorit će o praktičnim i lako primjenjivim stvarima koje čine veliku razliku u kvaliteti svakodnevnog života i pomoću kojih svatko može živjeti uspješan i balansiran život", poručuju organizatori.

U sklopu programa eventa okupit će se i svi koji promoviraju zdrav i sretan način života, svatko u svom području – zdrava hrana, vitalnost tijela i pozitivno stanje duha i uma, očuvanje prirode…Tako ćete moći na eventu „Divine Večer“ u Šibeniku isprobati okuse zdravih i finih voćnih salata te smoothija i prirodnih sokova poznatog šibenskogJuice Bara „Fresh and Hash“, upoznati se s hrvatskim tvrtkama koje podržavaju i promoviraju happy&healthylifestyle, kao što je NP Krka, Aquarium Terrarium, OPG Darija Oblak, NAKD raw energetske pločice i Adriona kozmetika, a koji će nagrađivati sretne dobitnike u sklopu tombole na eventu.

Organizatori su posebno ponosni na tošto se na svakom eventu surađuje s lokalnom udrugom koja kroz svoje djelovanje pomažezajednici i doprinosi stvaranju boljeg i ljepšeg svijeta. Divine Večer u Šibeniku podržavat će tako rad udruge za terapijsko jahanje čiji predstavnik će ujedno biti gost Večeri te će se udruzi donirati dio prihoda od prodanih proizvoda na eventu (nakit, svijeće i mirisni čunjići sponzora Whisper of Nature, publikacije Divine Energy Parka, te majice eventa s pozitivnom afirmacijom).
Želimo inspirirati pojedinca da živi kvalitetno i ispunjeno te tako djelovati i na društvo u cijelosti.Jer društvo čine pojedinci i svatko od nas malim koracima prema naprijed može učiniti velike stvari za sebe i zajednicu.

O ORGANIZATORU:
Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 17 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.Na Divine Večeri ćeš se također upoznati i s „Divine Health Programom“ – sveobuhvatnim praktičnim programom za zdrav, sretan i ispunjen život.

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:
CIJENA ULAZNICA do 12.08. iznosi 55,00 kn, nakon tog datuma i na dan eventa iznosi 80,00 kn.
Ulaznicu možeš kupiti slanjem podataka (ime i prezime) na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pozivom na broj mobitela: 091 2545 339 ili u inbox „Divine Energy Park“ na Facebook stranici. Mjesto na Divine Večeri se smatra rezerviranim uplatom iznosa ulaznice. Požuri sa prijavom jer broj mjesta je ograničen. Veselimo se druženju!

EVENET SPONZORIRAJU: Muzej grada Šibenika,JuiceBar Fresh and Hash, Tiskara Print Centar, Smolić grafika, NP Krka, Aquarium Terrarium, OPG Darija Oblak, NAKD raw pločice, Adriona kozmetika.

 

Iz kategorije: Kultura