Datum objave: 13. Prosinac 2016

Šibenske žene Lions kluba Luce uključile se u projekt '1200 ruku-1200 poklona'

Šibenik News
Šibenik News

Lions klub Luca iz Šibenika pridružila se akciji '1200 ruku – 1200 poklona' koju je ovog prosinca pokrenula Lions organizacije Hrvatske u sklopu obilježavanja 100 godina djelovanja Lions pokreta u svijetu.


Akcija '1200 ruku – 1200 poklona' prva je u nizu zajedničkih projekata svih hrvatskih Lions klubova.

 

- Svaki član Lionsa Hrvatske treba osigurati jedan poklon paket po svojoj želji, npr. veličine kutije za cipele, i predati ga potrebitoj osobi i provesti jedan sat s tom osobom – navode iz šibenskog ogranka koji će svoju akciju provesti u djelo u subotu, 17. prosinca, s početkom u 10.30 sati, u prostorijama Turističko – ugostiteljske škole u Šibeniku.

 

Šibenske Luce svoje vrijeme poklonit će djeci iz Udruge Aurora koja okuplja roditelje djece oboljele cerebralne paralize i ostalih bolesti.

 

- Ovu akciju trebamo organizirati u suradnji s ustanovama - dom za starije osobe ili nezbrinutu djecu, udruženjima slijepih ili invalida, socijalnim slučajevima uz druženje, obilaskom ustanova, razgovorom s potrebitima uz kolačiće s prigodnim programom i predajom poklona – pojašnjava Tatjana Jukić, tajnica Luca.
 

Iz kategorije: Kultura