Datum objave: 06. Studeni 2016

FOTO: Vinarijin Diskont pića u novom ruhu - put do njega tri put više se isplati

Šibenik News
Šibenik News

Sve što se događa u Vinoplod Vinariji d.d. Šibenik ostaje u Vinariji. Dok ne stigne u obližnji Diskont pića - njen najistureniji dio koji 2016. godinu ispraća u novom ruhu.  Vinarijin Diskont malo je mjesto za veliku kupnju po niskim cijenama i to najpopularnijih vina šibenskog Vinoploda počevši od legendarnog Babića, boce čiji lik krasi vanjski zid prodavaonice. 

 

Među kamenjem rastu nasadi vinove loze koja daje najbolje što Dalmacija stavlja na stol - Babić, Plavina, Maraština, Debit. Kamen je motiv na zidu iza kojeg se nalaze te brižno čuvane perjanice šibenskog Vinoploda. 

 

Novi izgled, stara ponuda. Velike i male boce crnog i bijelog vina, kapljice dobre žestice - Travarice, Lozovače, slatkog prošeka i nezaobilaznog Fausta. U ponudi po uvijek pristupačnim cijenama nalaze se i prigodne košarice s Vinarijinim etiketama te drvene kutije kao ekološki prihvatljivo i oku ugodno pakiranje šibenskih vina kao poklon koji se cijeni. 

 

Vrhunske ponude na policama Diskonta koju krase i epiteti tradicionalna, legendarna, kultna, vrhunska ne bi se posramili ni muzejski postavi posvećeni enologiji, a enofil bi Diskont svakako trebao uvrstiti na rutu svog hodočašća.

 

'Potegnuti' do Vinarijinog Diskota uvijek se tri put više isplati, a tko ne vjeruje, neka se sam uvjeri.

 

 

 

Iz kategorije: Kultura