Datum objave: 23. Rujan 2016

FOTO: Jedna od najvećih kozmetičkih kuća Avon u Šibeniku proslavila više od 130 godina od osnutka

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Avon, jedna od vodećih svjetskih kozmetičkih kuća u direktnoj prodaji svojih proizvoda ove godine obilježava 130 godine od svog osnutka. Upravo tu veliku I važnu obljetnicu proslavili su u Šibeniku te je uklopili u program svečane konferencije za najbolje voditeljice Avon timova.

 

-Cjelogodišnjim napornim radom uz veliku ljubav prema Avonu, naše su Avon Ladies stup kompanije i ovakva su događanja jedinstvena prilika za druženjem i nagrađivanjima – kazala nam je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanje za Hrvatsku i Sloveniju, dodajući:

 

- Ove je godine bilo i još nekoliko važnih razloga za pravu proslavu, ponajprije proslava 130 godina Avona – Avona koji je davne 1886. godine osnovao putujući prodavač knjiga David McConnel jer je vrlo brzo shvatio da njegov kozmetički poklončić uz knjigu, poput male bočice mirisa, više osvoji žene s kojima trguje, nego sama knjiga. Uz lansiranje nove linije za njegu tijela NutraEffects koja dolazi bez parabena, sa sastojcima koji sadrže sjemenke iz prirode i uz ovu proslavu, destinacija poput Šibenika i Solar Beach Resorta odmah je izgledala ispravno. Predivan ambijent Solarisa u kasno ljeto, vrlo ugodno i pristupačno vodstvo i osoblje Resorta svakako je olakšalo odluku i, kako nikad prije nismo bili ovdje, svi smo se skupa veselili novim otkrivanjima.


Pod povečalom svakako je bio i Avon Life parfme koji je dizajnirao poznati Kenzo Takada, a upravo u njemu stoji simbolika budući da je s mirisom započela jedno od najljepših i najdugotrajnijih kozmetičkih priča na radost žena diljem svijeta.

 

Slavljeničkom programu u Krešimirovom gradu prisustovale su brojne urednice i predstavnice najjačih regionalnih medija za žene iz Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine.

 

- I, vjerujte! Organizirali smo im nezaboravno putovanje! Solaris Beach Resort predstavio nam je i SPA Jure užitak, prekrasno rashlađivanje u En Vogue klubu, a večera u Dalmatinskom selu sve nas je ostavila bez daha: hobotnica kuhana u vakuumu dugih 5 sati te posebno pripremljena na žaru bila je vrhunac gastronomskih užitaka. Grad Šibenik potrudio se i pripremio nam poseban doživljaj upoznavanja s novouređenim tvrđavama Barone i sv. Mihovil – Augmented Reality unutar Barone zidina na sve je ostavio pravi dojam modernog i toliko nam potrebnog kvalitetnog turizma – otkrila je Lucija koja nije krila oduševljenje svemu što se tih dana zbivalo u Šibeniku tijekom zajedničkog druženja. No nije jedina.

 

- Prvi puta sam posjetila Šibenik i ostala oduševljena ponudom. Pogled s tvrđave Barone, razgledavanje iste pomoću AR tehnologije, ljepote tvrđave sv. Mihovil i ljubaznost Šibenčana samo su neki od razloga zašto ću se definitivno vratiti u ovaj grad – poručila je Martina Požgaj, glavna urednica časopisa Ljepota&zdravlje.

 

Oduševljenje Šibenikom i Avonovim programom nije zatomila ni Krirstina Markić iz Marketinga 24 sata.

 

- Na tvrđavi Barone spajaju se prošlost i budućnost u predivnom ambijentu, a priča o povijesti grada ispričana kroz proširenu stvarnost nezaboravan je doživljaj. Autohtoni gastro prozivodi upotpunjuju prekrasno iskustvo – otkrila je.


- Društvene su mreže tih dana bile pretrpane objavama prezadovoljnih gostiju, tako da su i Solaris i Šibenik stvarno bili divan domaćin kojima možemo reći jedno veliko HVALA, i svakako se vidimo opet – poručila je Lucija iz Avona.
 

Iz kategorije: Kultura