Sidebar Menu

Datum objave: 06. Rujan 2016

Šibensko kazalište traži hostese, prijave u tijeku

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku traže nove djelatnice. Otvoren je natječaj za hostese za kazališnu sezonu 2016./2017. 

 

- Traži se desetak djevojaka kako bi se mogle nadopunjavati jer često zbog obveza nisu u mogućnosti odraditi. Inače, treba ih četiri za pojedini program - objašnjava nam Željko Koloper Keke, producent u kazalištu.

 

U obzir dolaze djevojke starije od 18 godina, a sve zaintersirane cure mogu se prijavit u ured marketinga šibenskog teatra ili na broj telefona 022/212-473 u vremenu od 9 do 14 sati. Treća mogućnost za prijavu je i putem elektroničke pošte na E-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do utorka, 13. rujna.

 

U prijavi je, navode iz šibenskog HNK, potrebno navesti osobne informacije te kontakt broj (telefon, mobitel). 

 

Nakon isteka roka za prijavu zainteresiranih, bit će održan casting i to u prostorijama šibenskog Kazališta, odnosno u foajeu. Casting će se održati u srijedu, 14. rujna, s početkom u 19 sati. 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.