Nedjelja, 17 Srpanj 2016 16:50

FOTO: Morcheebin stage manager David Rivir oduševljen Šibenikom

Napisao: 
FOTO: Morcheebin stage manager David Rivir oduševljen Šibenikom

David Rivir, stage manager na turneji Skye & Ross (Morcheeba) otkako je stigao u Šibenik ne prestaje 'postati' fotografije nastale što u turističkom naselju Solaris, gdje je smješten, što u staroj gradskoj jezgri u srcu Krešimirovog grada.

 

Stage manager oduševljen je svime što je dosad vidio. No, možda ga najviše fascinira mjesto održavanja večerašnjeg koncerta - tvrđava sv. Mihovila čija je vrata opisao kao - ulaz u raj! S tom tvrdnjom vjerojatno će se složiti svatko tko je ikad stupio na tvrđavu.

 

 

Baš kao što bi vjerojatno svaki izvođač koji je ikad nastupio na najljepšoj ljetnoj pozornici na Jadranu rekao da upravo pozornica na sv. Mihovilu ima backstage s kojeg 'puca' najljepši pogled (u noći). 

 

 

Skye & Ross, nekadašnji stup legendarnog britanskog benda Morcheeba večeras nastupa na pozornici na tvrđavi sv. Mihovila što je ujedno njihov jedini koncert na turneji na području regije.

 

Koncert počinje u 21 sat no prije Britanaca na stage će izaći hrvatska kantautorica Lovely Quinces.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!