Datum objave: 16. Srpanj 2016

FOTO: Krenuli warm up partyji i pretprodaja ulaznica za Regius #6

Šibenik News
Šibenik News

Prvi od zasad dva najavljena warm up party uoči šestog izdanja Regius festivala održan je sinoć u šibenskom klubu  Azimut. Urednik glazbenog programa warm up partyja ujedno je i organizator festivala, Igor Bergam koji je za publiku pripremio presjek onog što će se slušati 29. i 20. srpnja na festivalskoj lokaciji -TEF-u.

 

U opuštenoj atmosferi petka navečer, skriveni od kiše koja je mnogima pomrsila račune, uživala je brojna pulika koja je, između ostalog, sinoć mogla kupiti i ulaznice za Regius.

 

- Od sinoć je krenula i pretprodaja jeftinijih i limitiranih karata za Regius #6 festival koje se mogu kupiti po cijeni od 90 kuna za dva dana i 60 kuna za jedan dan u caffe barovima Baldekin, Azimut i Skipper ili online u sustavima Entrio i Croatia Tickets. Karte su u pretprodaji do isteka zaliha, nakon toga će se moći nabaviti na ulazu - poručio je organizator.

 

Nakon Šibenika, warm up party pripremaju i u Splitu i to već ove subote, 16. srpnja, u Chilton baru. Tamo, pak, za posjetitelje, osim glazbenog programa, pripremaju i kviz na temu Regiusa pa će splitska publika biti u prilici osvojiti i ulaznice za festival u susjednom, nedalekom Šibeniku. 

 

Detalji o festivalu mogu se naći na poveznici klikom na - REGIUS.

Iz kategorije: Kultura