Sidebar Menu

Datum objave: 14. Srpanj 2016

FOTO Emotivni koncert Šerbedžije i Tadića na šibenskoj tvrđavi svetog Mihovila

Diana Ferić
Diana Ferić

Publika i Rade Šerbedžija od početka su na večerašnjem koncertu na tvrđavi svetog Mihovila, na kojoj je nastupio s proslavljenim gitaristom Miroslavom Tadićem, „ kliknuli“ jedan na drugog pa je koncert bio prožet snažnim emocijama, ali i uspomenom na Arsena Dedića kojeg je Rade Šerbedžija više puta spomenuo. „ Po svemu sličim Arsenu. Ali što se tu može. Boljeg nema“, kazao je Rade dodajući kako ga je Arsen puno toga naučio.

Koncert je bio sastavljen od pjesama koje je izveo uz Tadićevu pratnju poput one iz njegove predstave Hrvatski slavuj koju je napisao Johnny Štulić, recitacija njegovih pjesama pa i autobiografski te nekoliko solističkih nastupa Miroslava Tadića. Izlazeći na bis sve su začinili Arsenovom pjesmom „Ne daj se Ines“ koju je publika odslušala bez riječi. Tijekom koncerta često su i se iz gledališta čuli uzvici „Bravo!Bravo!“. Nakon koncerta mnogi su stajali u redu kako bi došli do Rade Šerbedžije i s njim se slikali. „Bila je ovo poetska večer za pamćenje“ ili „Sva sam se naježila dok sam ih slušala“ bili su najčešći komentari koje smo čuli od gledatelja.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam