Utorak, 12 Srpanj 2016 14:49

Sve spremno, ostaje slatko iščekivanje koncerta Šerbedžije i Tadića na sv. Mihovilu

Napisao: 
Sve spremno, ostaje slatko iščekivanje koncerta Šerbedžije i Tadića na sv. Mihovilu

Rade Šerbedžija uoči nastupa na 19. Večerima dalmatinske šansone, sutrašnjim koncertom na Tvrđavi Sv. Mihovila počinje druženje sa Šibenčanima.

 

Sve je spremno za izniman koncertni događaj; u srijedu, 13. srpnja, Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić zasvirat će Šibenčanima nakon četverogodišnje pauze.

 

Poseban je to događaj čak i za umjetnika poput Rade, koji u svom pretrpanom rasporedu, između priprema predstava na Brijunima sa kazalištem Ulysses, nalazi vremena za još jednu svoju ljubav, i to onu glazbenu.

 

Osim što su mu koncerti, kako je sam objasnio, jedina poveznica s njegovom publikom, ovaj sutrašnji, pred šibenskom publikom, poseban je izazov. Svestrani je glumac, pjesnik i pjevač priznao da ima tremu jer u rodnom gradu Arsena Dedića izvodi neke njegove pjesme, dok je Miroslav Tadić istaknuo svoju povezanost s gradom Šibenikom, kao i veselje nastupa pred izuzetnom publikom koju taj grad ima.

 

Rade Šerbedžija na koncert dolazi s Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću, a obojica se uistinu raduju susretu sa Šibenčanima i njihovim gostima.

 

Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer, na predivnoj tvrđavi, ispod vedrog šibenskog neba. 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!