Datum objave: 01. Srpanj 2016

FOTO&VIDEO:Isabella i Zasu nakit na šibenskoj rivijeri - kampanja koja oduzima dah

Šibenik News
Šibenik News

Predivan spoj prirodnih i kulturnih ljepota Šibenika i okolice, očaravajućeg izgleda poznate blogerice i modela Isabelle Rakonić i predivnog Zasu nakita u kampanji 'Now is the time' ugledala je svjetlo dana. 

 

- Ideja editorijala bila je predstaviti jedan ljetni dan prepun trenutaka za pamćenje. Šibenska rivijera nam se savršeno uklopila kao lokacija za snimanje ove kolekcije jer pruža divne vizuale, lokacije od kojih ti zastane dah. Šibenski trg, jedan od najljepših primjera renesansnih trgova, predivno je dočarao glamur i eleganciju ljetne večeri. Brod Lirica iz Vodica ima predivnu energiju, snagu, odiše ljubavi koja je uložena u njega, i pomogao nam je da ispričamo priču o ljetnom putovanju, avanturi - ukratko je objasnila Petra iz Zasu Jewelryja

 

Kampanja za nakit koji je više od ukrasa na tijelu žene snimana je na nekoliko lokacija u županiji, a sva ta mjesta mogu se vidjeti na društvenim mrežama s potpisom Zasu od Instagrama preko Facebooka do službene internetske stranice i YouTube kanala.

 

Zaštitno lice kolekcije je predivna Isabella Rakonić. Ona u sebi nosi spoj ženstvenosti, ljepote, dječačke razigranosti, predivno je iznijela emociju cijele kolekcije. 

 

'Now is the time' je kolekcija nakita koja je inspirirana trenutkom. Osjećati i živjeti svaku sekundu, stvoriti trenutke za pamćenje... Ljeto je prepuno prilika, lijepih događanja, avantura, opuštanja, no ponekad zbog ubrzanog lifestyla koji vodimo tokom cijele godine, ne uspijemo u potpunosti doživjeti i osjetiti čari ljeta, trenutaka u kojima se nalazimo.


Odabrali smo kristale koji nam pomažu da se opustimo, prepoznamo ljepotu, otpustimo brige i obrasce koji nas koče da osjetimo trenutak. U kolekciji smo koristili simbole u obliku privjesaka od srebra i zlata (pozlata) koji savršeno opisuju kvalitete koje mnogi od nas žele probuditi u sebi kako bi uspjeli zaustaviti trenutak. Kornjača je odličan primjer mudrosti, ona zna da se stvari dolaze u pravo vrijeme samo je potrebno da razvijemo strpljivost. Morska zvijezda ima predivno značenje, ona nas uči da uvijek slijedimo svoj unutarnji glas, izrazimo svoje osjećaje, intuiciju i budemo jedinstveni.
 

 

Piše: Snježana Klarić

Video

Iz kategorije: Kultura