Datum objave: 19. Lipanj 2016

Spektakularno u vatrometu bilo je samo njegovo iščekivanje

Šibenik News
Šibenik News

Spektakularno u vatrometu kojim je sinoć započela Šibenska fešta bilo je samo čekanje istog. Trebao je to biti vatromet barem deset tisuća puta bolji od prošlogodišnjeg no sa šibenske rive, tvrđave Barone, Martinske i drugih lokacija u gradu, gledali smo dobru, staru, prosječnu igru svjetla, boja i paljbenih zvukova u šibenskoj noći nakon svečanog otvorenja Međunarodnog dječjeg festivala.

 

Bio je to, prema najavi iz gradske uprave, vatromet deset tisuća kuna skuplji od lanjskog. Najavljivan kao spektakl na vodi, a dobili smo nešto za što nismo ni sigurni kad je točno počelo.

 

-Prestrašno. Pa šta je ovo. Jel' ovo počelo? Šta ćemo sad sa dicon? Voditi kući ili još čekati - samo su neke od dvojbi roditelja koji su od večernjih sati šetali gradom s djecom iščekivajući upravo vatromet.

 

Svi koji su ga konačno dočekali, a koji su očekivanja uspjeli staviti sa strane, uživali su u pogledu na nebo nad Šibenikom. Unatoč manjem dobivenom, čulo se 'aaaaaaaaaaaa', 'liiiiipooo', 'uuuuuu' i još jedna Šibenska fešta mogla je početi.

Iz kategorije: Kultura