Sidebar Menu

Datum objave: 18. Svi 2016

Lijepa košarkašica Antonija Mišura potpisuje liniju nakita

Šibenik News
Šibenik News

Jedna od najljepših sportašica svijeta, mlada košarkašica Antonija Mišura postala je zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje. Antonija potpisuje kolekciju nazvanu Lilac koja je inspirirana nježnom ljepotom i prekasnim mirisom cvijeta jorgovana.

 

Ženstvenom, a ujedno odvažnom i izražajnom kolekcijom Antonija Mišura predstavlja početak suradnje sa Zlatarnom Celje. Antonija ja suradnju oduševljeno prihvatila zbog mogućnosti da svoju ljepotu istakne i vlastitom kolekcijom nakita.

 

‘U Hrvatskoj ću biti zaštitno lice za vrhunske srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje, a jedna od njih već nosi moj potpis. Veseli me što ću predstavljati nakit koji odgovara i mom karakteru jer je odvažan, inovativan, ne prolazi nezamijećeno, a ujedno je elegantan. Kolekcija Lilac je nastala spontano, a suradnja s dizajnerima Zlatarne Celje je za mene jedno novo i prekrasno iskustvo, iskorak u modni svijet i prenošenje vlastite osobnosti u izradu nakita’ izjavila je Antonija.

 

Zlatarna Celje i u Hrvatskoj nastavlja uspješnu suradnju s poznatom sportašicom. Zaštitno lice za srebrne Lencia kolekcije u Sloveniji je najuspješnija slovenska skijašica Tina Maze.

 

Kolekcija Lilac koja nosi potpis Antonije Mišure dio je Lencia kolekcije za proljeće-ljeto 2016.

 

 

 

Izvor:Sretna.hr

 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam