Datum objave: 17. Ožujak 2016

UOČI NOĆI KNJIGE: Prijavite se na kviz 'Šibenik je to' i osvojite vrijedne nagrade

Šibenik News
Šibenik News

Iz Gradske knjižnice 'Juraj Šižgorić' u Šibeniku imaju poruku za sve svoje kolege učitelje razredne nastave, profesore i knjižničare povodom skorašnjeg obilježavanja Noći knjige, manifestacije koja će se ove godine obilježiti u petak, 22. travnja.

 

- Budući da je ovo godina u kojoj obilježavamo 950 godina od prvog spomena grada Šibenika, Noć knjige obilježit ćemo u šibenskom ozračju. U sklopu programa Noći knjige u Knjižnici se organizira kviz za učenike sedmih i osmih razreda osnovne škole pod nazivom 'Šibenik je to!'. Učenici će se natjecati u skupinama od tri do pet natjecatelja, a kviz će sadržavati sljedeće kategorije: sport, glazba, književnost, povijest, zemljopis i 'šibenske riči' - poručuju iz Gradske knjižnice.

 

Vijest je to koju vrijedni prosljediti dalje učenicima svih osnovnih škola te ih potaknuti na sudjelovanje u kvizu, a ni pomoć u pripremi za što bolji rezultat neće biti na odmet jer su za pobjednike kviza 'Šibenik je to!' osgiurane vrijedne nagrade.

 

-  Učenici se mogu prijaviti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Facebook stanice Knjižnice, telefonski na broj 201-280 ili osobno u Knjižnici. Kontakt osoba: Marina Šimić, voditeljica Dječjeg odjela Knjižnice 022/201 280; 098 759 892 - napominju iz Knjižnice.

Iz kategorije: Kultura