Datum objave: 17. Veljača 2016

U sklopu izložbe "Srce" sutra se organizira gledanje i slušanje - LJUBAVI

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Izložba "Srce" koja je otvorena na Valentinovo u studiju galerije Krševan širi se i raste na valovima svoje predivne ljubavne priče.

 

Tako će organizatori sutra u sklopu izložbe organizirati druženje za sve sugrađane na kojem će biti prikazan film "Što je ljubav" i slušaona „Hang drum-a“

"Druženje će početi puštanjem kratkog filma „Što je ljubav“ koji u potpunosti potpisuje Franka Štrkalj. Filmić je snimljen 2015. povodom Valentinova u „Turističko-ugostiteljskoj školi“ gdje je Franka prikupila izjave na tu temu kako bi se uvidjele razlike u doživljavanju i obilježavanju tog dana. Sve je to snimila kako ona kaže amaterski, fotoaparatom." otkrivaju organizatori ove zanimljive izložbe.

 

Nakon toga druženje se nastavlja slušanjem „ljubavi“ uz tonove „Hang drum-a“ s kojima će se vješto igrati Marko Aljinović. Za sve vas koji niste upoznati sa ovim instrumentom možda vam ga ovaj video malo približi, ili jednostavno dođite sutra i dozvolite sebi da vas Marko provede kroz ugodne tonove „Hang-a“. Druženje počinje u 19 sati u studiju galerije Krševan.

Iz kategorije: Kultura