Datum objave: 13. Rujan 2015

FOTO Sinoćnjim nastupom vodećeg srbijanskog DJ-a završila sezona partijanja u Aurori

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Da je Marko Nastić uvijek rado viđen gost u Šibeniku i okolici pokazao je i sinoćnji party zatvaranja sezone u Aurori kad su do Primoštena "potegnuli" partijaneri i iz Splita a i šire. Bar jednom godišnje taj najpoznatiji srbijanski DJ nastupa kod nas "u dvorištu" i tradicionalno napravi najbolju zabavu kažu iskusni šibenski pratitelji zbivanja techno scene. Ni sinoć nije bilo drugačije. Zadnji party sezone odrađen je na visokom nivou, čime je stavljen šlag na tortu odličnih partija ovo ljeto u primoštenskom klubu.

Uvod u izvrsnu večer odradili su Butters i Pero Fullhouse, a ovaj potonji, Splićanin, pionir domaće elektronske scene i nakon 20 godina rada i dalje oduševljava svojom energijom i prepoznatljivom kombinacijom techna i housea. Nastić je preuzeo playere točno po satnici, u 2 sata ujutro u minut, i svirao dva i pol sata. Srbin koji je poznat po svojim dugim višesatnim setovima i koji je preko 6 sati svirao na Exit festivalu 2013. godine, dok ga doslovno organizatori nisu makli s bine, sinoć je možda očekivao da će dobiti više vremena za razmahati se, ali pola sata preko dogovorene satnice bilo je maximum. Šibenčanin Edy C zatvorio je tako sinoćnji party a publika mu nije dala da napusti DJ pult sve do iza 6 sati ujutro.

U svakom slučaju party vrijedan pažnje i prisustva je iza nas, sezona partijanja u Aurore je završila za ovo ljeto, a vi u fotogaleriji u nastavku pogledajte kako se sinoć zabavljalo do rano rano ujutro.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3