Datum objave: 28. Srpanj 2015

Tonko Mikulandra: Sweet Sound Of Summer je moja ljubav za sve vas

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Osmu godinu za redom Šibenčanin Tonko Mikulandra organizira open air techno party Sweet Sound Of Summer koji će se ovu subotu održati na gradskoj plaži Jadrija. Široj javnost poznat kao osnivač i organizator Nox festivala (niza od tri partija koja su se ove zime i proljeća odigravala u "šibenskom importaneu") Tonko, koji je inače dugogodišnji DJ, zaslužan je i za tradicionalni ljetni party koji se svake godine održava na najstarijem šibenskom kupalištu. Više od 10 DJ-eva u 12 sati programa (od 17 do 05 sati) izmjenit će se tako ovu subotu na odbojkaškom terenu na Jadriji. Najpoznatije ime na lineupu je zasigurno Teo Harouda, zagrebački dugogodišnji techno DJ i promotor, a uz njega za kvalitetan techno program bit će zaduženi i Tea Vračić, Mario Vlaić, Nicehell, Omega Drive, Santiago Batacosta i drugi.

"Teo Harouda je jedan od najboljih hrvatskih techno DJ-a. Čovjek koji je na sceni preko 15 godina i koji je svirao sa svim najjačim imenima u poslu. Uz njega je tu i Tea Vračić novo mlado ime na hrvatskoj techno sceni, za koje će se sigurno čuti narednih godina. Plus, domaće lokalne snage... znači samo kvalitetna techno glazba, od početka do kraja. Zapravo će to biti jedan presjek techno glazbe, jer kad pogledamo Teo je 15 godina na sceni, a Tea ima samo 19 godina, znači moći ćemo čuti taj nekakav vremenski period tehcno zvuka od jedno 10-ak godina. U svakom slučaju, uvijek nastojim dovesti najkvalitetnije s domaće scene" priča nam Tonko o programu ovogodišnjeg izdanja Sweet Sounda.

Organizirati ovakve događaje u Šibeniku nikad nije bilo lako, a ove godine nikad teže žali nam se Tonko, koji nakon osam teških godina muke i truda da održi ovaj hvalevrijedan projekt lagano počinje gubiti bitku s vjetrenjačama.

"Da ti pravo kažem, ove godine sam skoro odustao! Previše je događanja u malo vremena, a svi znamo koliko je mala i rijetka lokalna partijanerska scena. Uz to, sponzora nikad manje, nema se razumijevanja za ovakav vid manifestacija, a mi ne naplaćujemo karte, znači sve troškove moramo sami pokrivati... Je to moja ljubav i sve, al bojim se da se ovaj party narednih godina neće moći održati bez neke konkretne financijske pomoći nekog jakog sponzora." iskren je Tonko.

Zato pozivamo sve da se ovu subotu upute na Jadriju, i to već od popodne, jer vas čeka 12 sati kvalitetnog techno programa. Kako smo čuli karte se ne napaćuju, lokacija je idealna za kupanje, sunčanje i sportske aktivnosti a glazbena pozadina cijele priče je sami vrh hrvatske techno scene.

"Pozivam sve ljude da dođu partijati s nama, jer samo tako ova manifestacija može ići dalje. Ovo je moja ljubav za sve vas, vidimo se, rave on!" poručuje svima Tonko Mikulandra.

 

Iz kategorije: Kultura