Datum objave: 12. Srpanj 2015

FOTO Sexy rasplesane cure na Ultri pozirale za Šibenik news portal

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Drugi dan na Ultra Europe festivalu donio je pregršt dobrog programa na četiri stagea koja se nalaze na i oko Poljuda. Plesalo se na zvukove od svjetskih EDM hitova pa do pravih hard core techno partija. Carl Cox je odsvirao vrhunski set od puna 3 sata i još jednom pokazao i dokazao da je živa legenda techno scene koji nikad nije pokleknuo dražima komercijalnog uspjeha, svakako pružio je svim partijanerima svirku za pamćenje.

S druge strane na main stageu Martin Garrix nas je oduševio setom i uvjerio desetke tisuća posjetitelja na travnjaku Poljuda da je definitivno "najvruće" ime na sceni i da, s obzirom da ima tek 19 godina, budućnost elektronske glazbe je u njegovim rukama. Armin Van Buuren je zatvorio drugi dan u svom prepoznatljivom stilu trance i house kombinacije i privukao najviše publike na Poljud u ova dva dana. 

Ipak, atmosferu su dokraja zapalile rasplesane sexy cure iz cijelog svijeta koje su bile jako raspoložene za poziranje vašem fotoreporteru. U našoj fotogaleriji u nastavku pogledajte divne žene od Azije do Južne Amerike. 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: