Datum objave: 08. Lipanj 2015

VIDEO Doznajemo kakvo nas to "mazanje" čeka u Kuglani ovu subotu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

MAZANJE vol 0.1. naziv je još jednog partija u organizaciji Omege Drivea koji se održava sljedeću subotu u Kuglani na Šubićevcu. Nakon što je dva puta u zadnja dva mjeseca dobro napunio klub svojim ludim partijima treće izdanje ove partijanerske poslastice moralo se dogoditi. Ovog puta "mažemo" se na zvukove techna, trancea i progressive house a čak šest lokalnih DJ-a izmijenit će se za pultom i odsvirati svoje najbolje setove. Omega Drive, NiceHell, Santiago Batacosta, JetSet, Otherside i Stalker dobro su poznata "razmazana" imena šibenske party scene, tako da je odličan provod i ovog puta zagarantiran.

"Nakon zadnja dva ultra bolesna party-a u preko 70 primljenih poruka u inbox s pitanjem kad će idući party, odlučili smo odraditi još jedan party! Ovo će biti beta verzija serijala party-a koja će krenuti nakon ljeta u klubu Kuglana pod nazivom Mazanje. Svaki smo party najavili da će biti još bolji pa zašto onda ne bi to napravili i ovaj put! Na ovom party-u dijeli ćemo na ulazu svijetleće party neon narukvice, štapove itd..." priča nam Ivan Vrlika ozbiljan u planovima da ovo bude najbolje party do sad, jer je to zadnje izdanje prije ljetne pauze njegovih evenata.

Što je to "mazanje" i kako se "maže" u Kuglani možete saznati samo u subotu u klubu na Šubićevcu. Ulaz će biti simboličnih 20 kuna, a sve detalje pratite na fejs eventu. U nastavku pogledajte ludi ludi video sa zadnjeg Omeginog partija u Kuglani.

Video

Iz kategorije: Kultura