Datum objave: 15. Svibanj 2015

Sutra u Domalda prvi warm up party ovogodišnjeg OFF jazz & blues festivala

Šibenik News
Šibenik News

 

OFF jazz & blues festival najavljuje prvi warm-up koncert ususret svom devetom izdanju, koje će biti održano od 16. do 18. srpnja 2015. U šibenski caffe bar Domald stiže ponajbolja hrvatska jazz pjevačica Valerija Nikolovska u pratnji čuvenog klavijaturista Viktora Lipića i Mila Stavrosa, najtraženijeg domaćeg jazz bubnjara.

Valerija Nikolovska se u svojoj 25-godišnjoj karijeri bavila blues, gospel, acid jazz, jazz, funk i soul glazbom kao interpretator i autor tekstova i glazbe. Iza sebe ima objavljena dva samostalna albuma, a pred objavljivanjem je i novi snimljen ove godine sa Big Bandom HRT-a.

Sa svojim Triom predstavit će autorsku glazbu koju radi sa Viktorom Lipićem, svojim profesionalnim i životnim suputnikom, te neke od najdražih standarda jazz i blues ostavštine u Lipićevim aranžmanima.

Koncert je u subotu, 16. svibnja, od 21 sat, a ulaz u Domald je besplatan.

Iste večeri u prodaju će biti pušten prvi kontingent festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 150 kuna (za sva tri dana OFF-a). Osim u Domalda, od ponedjeljka će se ulaznice prodavati i u šibenskom caffe baru Bono, a moći će se i rezervirati preko e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Promotivne cijene festivalskih ulaznica vrijede do 15. lipnja, a nakon toga cijena će im biti 210 kuna za festivalsku te 90 kuna za dnevnu ulaznicu.
 

Iz kategorije: Kultura