Datum objave: 25. Ožujak 2015

FOTO/VIDEO Kulturaljka 2015: karte od danas u nabavi, warm up party u subotu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Od danas se mogu nabaviti ulaznice za koncertni dio manifestacije Kulturaljka u caffe barovima Baldekin, Bono, Domald i Kuglana. Minimalna donacija je 60 kuna. Na koncertu nastupaju beogradski žestoki rock trio Straight Mickey and The Boyz, zagrebački ska/punkeri Kawasaki 3P i najbolji hrvatski rock sastav Psihomodo Pop, uz pomoć domaćih snaga: Mrtvo Hitovlje vs Sensi i DJ Drug Podrug. Zanimljivo je da sva tri glavna benda imaju nove hvaljene albume u zadnjih pola godine i da ih prvi put sviraju u Šibeniku. Psihomodo Pop za album „Ćiribu Ćiriba“ dobitnik je Porina za Najbolji album godine i za Najbolji rock album godine. Koncert se održava u hangaru na području bivše vojarne Bribirskih knezova u subotu 4. travnja.

Podsjećamo na foto natječaj koji traje do kraja tjedna. Sudjelovati mogu svi mali, mladi, srednji, stari, fotografi bilo profesionalci ili amateri pa čak i oni koji još uvijek ne znaju držati fotoaparat u rukama. Tema natječaja je „Šibenik vanka grada“. Bit je fotografirati mjesta u gradu Šibeniku koja nisu „svakidašnja“ tj. ona koja ne viđamo na svakoj drugoj izložbi, razglednicama, u turističkim katalozima, novinama i na televiziji. Fotografije u visokoj rezoluciji se mogu slati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Najbolji radovi bit će izloženi u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ od 02.do 12.04. Uz to ide i nagrada za sve čiji radovi budu izloženi: karta za koncert u hangaru.

Ovu subotu, 28.03. u klubu Kuglana na Šubićevcu održat će se službeni Kulturaljka 2015. Warm up party. Dijelit će se karte za koncert i promo materijali, puštat će se glazba izvođača sa Kulturaljke a uživo će nastupati šibenski electro fusion bend The Fogsellers i sinjski bend Shewa koji odlično kombinira funk, metal i hip hop žanrove. Zabava počinje u 23 sata a ulaz je besplatan.
Sve novosti za Kulturaljku pratite na službenim kanalima
http://www.kulturaljka.com/
https://www.facebook.com/Kulturaljka
https://twitter.com/Kulturaljka

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je izgledalo do sada na prva četiri izdanja Kulturaljke
 

Video

Iz kategorije: Kultura