Datum objave: 01. Ožujak 2015

FOTO Pavel u Kuglani: Ovo nam je jedan od najboljih nastupa do sada

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Pavel i Šibenik sinoć su imali svoj prvi "dejt" koji je prošao i više nego uspješno. Završio je poljupcem i to pravim strasnim, dugim i romantičnim, koliko je trajao i bis na kojeg je bend pozvala oduševljena publika nakon sat i pol svirke. Tako je prvi nastup u Šibeniku opisao Aljoša Šerić, frontmen indie pop sastava sa zagrebačkom adresom. Romantično, plesno i raspjevano sinoć je bilo u Kuglani na Šubićevcu. Pomalo iznenađeni odličnim odazivom publike, Antonia Matković Šerić i ostatak muške ekipe iz benda, popeli su se nešto iza 23 sata na binu i na njoj ostali punih dva sata. Počeli su s aktualnim singlom "Autentično osrednji" nakon čega se publika, na početku malo sramežljiva, skroz približila bendu i sjajna večer mogla je početi. Nastavili su tako Pavelovci kontakt s publikom odsviravši sve svoje singlove s prva dva albuma, a priču su završili s trenutno najpoznatijim hitom "Čuvaj me", sa zadnjeg albuma "I mi smo došli na red", kojeg je uz Antoniju na glas pjevala cijela Kuglana i koji su jedini odsvirali dva puta. Večer prije nastupali su u Gospiću, ali naporan put i dvije svirke u vikendu nisu poremetili jučerašnju energiju i atmosferu.

"Pola sata prije koncerta, ja i Aljoša smo pričali kako smo totalno umorni i mi i bend i kako će nam jako teško biti večeras odraditi koncert. Kad smo se popeli na binu, samo smo osjetili onako "buuuumm", val energije iz publike da smo se totalno razbudili i napalili na svirku. Nakon toga sve je bilo genijalno! Ovo nam je jedan od najbolji nastupa, vjeruj mi!" - ispričao nam je vidno oduševljeni Stipe Mađor, trubač Pavela nakon svirke.

Atmosfera je uistinu bila genijalna, a Kuglana se još jednom pokazala kao jedno od rijetkih mjesta u gradu koje još nije zagazilo u narodnjačko i zabavno estradno blato, i da je utočište za sve Šibenčane željne kvalitetne glazbene ponude. Da takvih u gradu ima i više nego što se misli dokaz je i sinoćnja odlična posjećenost. Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: