Datum objave: 05. Lipanj 2020

KAD SE VELIKE I MALE RUKE SLOŽE / Udruga Čarobni svijet sa svojim malim članovima i njihovim roditeljima uredila mjesto za druženje i igru

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga „Čarobni svijet“ uz podršku Općine Kistanje organizirala je volontersku akciju uređenja dječjeg kutka u dvorištu uz prostor igraonice u Kistanjama. U akciji su sudjelovala djeca, njihovi roditelji, volonteri udruge „Čarobni svijet“ i predstavnici Općine.

"Vrijednost je ove akcije višestruka jer su se mnogi odlučili uključiti u njezino ostvarenje. U akciji je sudjelovala Općina Kistanje koja je osigurala dio troškova, tvrtka CIB TRADE iz Šibenika donirala je cvijeće i zemlju, te ostali dragi suradnici koji su prepoznali važnost naše akcije. Na poseban način je potrebno istaknuti i angažman roditelja djece polaznika radionice koji su, uz svoj volonterski rad, donirali brojne materijale za uređenje kao što su automobilske gume i ručno izrađene kućice za ptice" , kaže Anita Ercegovac iz Čarobnog svijeta.

Roditelji su oduševljeni jer su dobili uređeni kutak za druženja za sebe i svoju djecu i mimo radnog vremena igraonice. Uz kreativne radionice, udruga „Čarobni svijet“ iznimnu pažnju pridaje zdravom življenju na otvorenom i ekološko-rekreativnim aktivnostima koje su važne i u prevenciji od prevenciji koronavirusa.

Predstavnici Općine Kistanje najavili su daljnje uređenje dječjeg igrališta radi poboljšanja kvalitete života u zajednici.

Radionice Čarobnog svijeta u Kistanjama godišnje pohađa četrdesetak djece u dobi od 3 i pol  do 6 godina.

Iz kategorije: Hrvatska