Datum objave: 08. Travanj 2024

Modna dizajnerica Đina Grbin "izbacila" novu kolekciju dekonstruiranih krojeva u svom prepoznatlivom monokromatskom stilu

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznata modna kreatorica iz Šibenika Đina Grbin ostaje vjerna svom stilu i u novoj kolekciji koju je upravo predstavila na društvenim mrežama pod svojom modnom markom "Sani Design".

Monokromatska kolekcija, u kojoj dominira crna boja , predstavlja ravnotežu i harmoniju,  umiruje  šaren, prpošan i nerijetko kaotičan svijet oko nas i unosi u njega eleganciju. Adut tog modnog brenda je i odabir kvalitetnih, prirodnih materijala, ali i to što Đinine kreacije dobro stoje ženama različite dobi i konstitucije tijela. "Oduvijek sam voljela sve bezvremensko, to mi je često nit vodilja kojoj se rado vraćam. Tako su i moji modeli bezvremenski i dekonstruiranih krojeva koji odišu individualnošću i samouvjerenošću " kaže Đina.

U njezinoj novoj kolekciji prošetale su ulicama starog Šibenika Ivana Špernalj i Antea Krnić, prva pratilja Miss Hrvatske koja radi za agenciju "Talija Model" Tihane Harapin Zalepugin. 
Iz kategorije: Glazba & Spektakli