Datum objave: 14. Kolovoz 2023

101. ROĐENDAN JADRIJE / U srijedu ne propustite Sunset Music Show Marka Kutlića na Jadriji

Diana Ferić
Diana Ferić

 Prije nastupa na 26. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku mlada hrvatska glazbena zvijezda Marko Kutlić  zabavljat će i rasplesati stanovnike Jadrije i njihove goste u srijedu, 16. kolovoza. Njegov koncert koji je najavljen kao sunset music show  počet će u 21 sat, a organizira ga Turistička zajednica grada Šibenika obilježavajući 101. godišnjicu  osnivanja gradskog kupališta 

Marko Kutlić mladi je glazbenik čija karijera u domovini iz dana u dan sve više raste, a planira osvojiti i inozemnu glazbenu scenu.  
 
Na šibenskim Večerima šansone nastupit će s  Leom  Dekleva s pjesmom 'Sami'. 
- Kad sam ju prvi put čuo, osjetio sam da su stihovi iskreni i proživljeni, da je to nečija duša na papiru, a Lea Dekleva je s ovim ponovo pokazala da je veliki autor. Upravo iz tog razloga sam s velikom radošću i bez puno razmišljanja odlučio s njom privesti kraju svoj drugi studijski album. Ne mogu ne istaknuti Branimira Mihaljevića s kojim do sada nisam imao prilike raditi, a oduševio me i aranžmanom i produkcijom te svojim pristupom radu u studiju i muzici, kao i gostujuće izvođače Matiju Dedića i Nikolu, kazao je Kutlić.
Iz kategorije: Glazba & Spektakli