Datum objave: 31. Kolovoz 2022

CASTING ZA MODELE / Modni agenti Tihana Harapin Zalepugin i Marko Lovrić oduševljeni djevojkama koje su se javile na casting

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Casting za modnu agenciju  „Talijamodel „ poznate modne agentice Tihane Harapin Zalepugin održan je sinoć  na terasi pub & wine bara Scala. Javilo se 14 djevojaka  od 16 do 22 godine. Odabrala ih je i pozvala šibenska modna koreografkinja Ljiljana Stamenković koja ima oko, ali i znanje i iskustvo za uočavanje djevojaka koje imaju predispozicije postati modeli ili misice. Pridružio im se i Šibenčanin Marko Lovrić, vlasnik uspješne agencije Relatum koja posreduje u angažiranju djevojaka i mladića  iz Hrvatske i drugih država kao modela na inozemnom tržištu za poznate modne agencije i modne kuće. 

U opuštenoj atmosferi popričali su s djevojkama, fotografirali ih, dali im korisne savjete kako bi se pripremile za potencijalni posao modela, a sve ostalo ovisit će o tome hoće li se  svidjeti njihovim poslovnim partnerima i klijentima za kampanje i revije u modnom svijetu. 
„Vrlo smo zadovoljni djevojkama koje smo upoznali. Neke su zaista predivne i imaju puno potencijala. Kada je riječ o modelima tu nije na prvom mjestu ljepota već proporcije djevojke koje moraju biti visoke barem 176 cm i jako vitke, a lice im mora biti posebno, drukčije”, kazali su nam  ovi modni agenti. 
Tihana Harapin Zalepugin već godinama redovno organizira castinge u Šibeniku. Već dugo surađuje s Ljiljanom Stamenković i Željkom Koloperom Kekom koji su prepoznali, podučavali i odgajali brojne šibenske modele i misice.
Iz kategorije: Glazba & Spektakli