Sidebar Menu

Datum objave: 27. Veljača 2022

MAŠKARANI PARTY / Dobra zabava sinoć u Azimutu na plesu pod maskama, pogledajte kako je bilo!

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog epidemioloških mjera ni ove godine nema tracicionalnih maškara, ali u šibenskom klubu Azimut nisu zaboravili da je veljača upravo vrijeme karnevala. Organizirali su tematski ples pod maskama posvećen modi 80 – tih godina prošlog stoljeća i pogodili da Šibenčani žele i takvu vrstu zabave.Ulaz je bio ograničen na 100 ljudi, a ta se kvota brzo popunila. Mnogi su se vrlo maštovito maškarali što možete vidjelti u našoj Fotogaleriji.

Azimut je ugostio i izložbu fotografija „Maškare, ča mogu maškare“ nastalu u suradnji s jedanaest autora i članova Foto kluba Šibenik koji već godinama obilaze karnevale diljem Hrvatske, ali i šire i pritom zaustavljaju trenutke najluđih dana u godini.

Autori Višnja Juroš, Zrinka Magazin, Miranda Trklja, Regina Vikario, Ana Vlahov, Lars Fundberg, Zlatko Ibrahimović, Željko Krnčević, Boris Stanić, Siniša Štrkalj i Dragan Zrnčević predstavili su se s fotografijama iz Venecije, Murtera, Šibenika i Lastova.

FOTO: Danijel Ferić

 

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.