Datum objave: 20. Prosinac 2021

ZVIJEZDA JE ROĐENA / Drnišanka teške životne priče osvojila titulu Supertalent

Diana Ferić
Diana Ferić

U velikoj završnici 12 najboljih borilo se za prestižnu titulu osmog Supertalenta, a nagradu od 200 tisuća kuna i titulu pobjednice osvojila je  Anatacha.

- Želim se zahvaliti žiriju i Martini koja mi je dala zlatni gumb i koja je vidjela moj pjevački talent. Presretna sam i ne mogu ni opisati koliko - rekla je  Anatacha nakon što je proglašena pobjednicom osme sezone Supertalenta. Žiri je nakon nastupa svih finalista odabrao tri superfinalistice Sienu Uremović, Tetianu Kundyk i Anatachu Filimone, a publika je svojim glasovima odlučila o pobjednici showa Nove TV. 



Drnišanka fantastičnog glasa i karizme Anatacha Filimone, koja je toliko raznježila Martinu da joj je na audiciji dodijelila zlatni gumb, te dokazala da u životu ništa nije nedostižno, za finalni nastup odabrala je pjesmu "My Kind of Love" pjevačice Emeli Sandé. Nakon izuzetno snažne i dirljive izvedbe, Anatachu su preplavile emocije, a jednako emotivni bili su i članovi žirija. "Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim", ne krijući ponos, svom zlatnom gumbu poručila Martina.

Anatasha je maturantica srednje škole “Braća Radić” u kojoj se obrazuje za prehrambenog tehničara, a s tri godine mlađom sestrom živi u učeničkom domu u Kaštel Štafiliću.

Anatashu život nije mazio. Odrasla je u Drnišu, u nesređenim obiteljskim prilikama. S roditeljima, priznala je to i u emisiji, nema dobar odnos.

Talentirana dobitnica “Supertalentovog” zlatnog gumba nije za svojega predstavljanja u emisiji skrivala koliko joj je bilo teško odrastati u sredini iz koje je potekla, a otkrila je i kako je, tijekom školovanja, zbog svoje boje kože doživjela vršnjačko nasilje.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli