Datum objave: 16. Studeni 2021

MODA / Zavirite u novu modnu kolekciju šibenskog brenda Sani Design Đine Grbin

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenska modna dizajnerica Đina Grbin predstavila je na društvenim mrežama novu kolekciju svog brenda Sani Design. Manekenke Nika Grubišić i Paola Roman, Šibenčanke koje su angažirane u modnoj agenciji „Talia Model” Tihane Zalepugin Harapin, prošetale su u novim Đininim kreacijama poznatim šibenskim lokacijama. Ta šibenska modna kreatorica ostala je i novom kolekcijom vjerna svom stilu - dekonstruiranim krojevima koji odišu individualnošću i samouvjerenošću.

„Život je prpošan i koloritan pa ga svojim kreacijama pokušavam smiriti i učiniti uzvišenijim i elegantnijim.Volim stvarati vječne komade. One za kojima ćete uvijek rado posegnuti kada otvorite svoj ormar. Često me pitaju zašto toliko volim i koristim crnu. Smatram da je svijet, pogotovo u zadnje vrijeme vrlo kaotičan, a ja ga svojim komadima želim smiriti, učiniti ga elegantnijim. Oduvijek sam voljela sve bezvremensko, to mi je često nit vodilja kojoj se rado vraćam", ističe Đina Grbin.


I njezina nova kolekcija izrađena je od prirodnih materijala, a modli su bezvremenski.
Atraktivne fotografije snimila je Sanja Lidija Kulušić.
Đina Grbin sa svojim modnim brendom Sani Design redovni je sudionik manifestacije Zagreb Fashion Destination , a njezine kreacije nose i poznate osobe poput Gabi Novak i Nene Belana.

Modeli su dostupni na stranici  Sani Design

FOTO: Sanja Lidija Kulušić

Iz kategorije: Glazba & Spektakli