Sidebar Menu

Datum objave: 08. Listopad 2021

FINALE VEČERE ZA 5 NA SELU/ Pobijedila Antonija, Ivica na zadnjoj večeri ipak razočarao, a moralna pobjednica ipak je Katarina Paić

Diana Ferić
Diana Ferić

Antonija je odnijela pobjedu u ovotjednoj emisiji "Večera za pet na selu" u kojoj je nastupila ekipa iz Šibensko - kninske županije. Ivica Vukorepa koji je cijeli tjedan bio prepoznatljiv po svojim najčešće neumjesnim i primitivnim komentarima nije na zadnjoj večeri uspio dojmiti kandidate iako je sve vrijeme obećavao strašno iznenađenje. Ipak ovaj će serijal u Šibeniku i okolici sigurno ostati upamćen po iznimno pozitivnim  reakcijama nastupa Skradinjanke  Katarine  Paić u  cijeloj hrvatskoj javnosti, kojoj su kandidati dali najniže ocijene. 

Antonija, Tea, Katarina i Ante stigli su kod Ivice u mjesto Planjane Gornje na posljednju 'Večeru za 5 na selu' u Šibeniku i okolici. Simpatični domaćin dočekao ih je ukusnim aperitivima, a onda je krenuo slijed njegovih specijaliteta. Za predjelo je ponudio šparoge s jajima, što se posebno svidjelo Anti, dok Tei i Antoniji nije bilo ništa posebno: „Jedan običan šibenski doručak, marenda…“

Za glavno jelo Ivica je priredio pravi specijalitet iz Dalmatinske zagore – puževe na žaru!

„Izgleda simpatično, kao neki ražnjić“, komentirala je Katarina koju okus nije oduševio, a ni Antonija nije bila oduševljena puževima: „Malo su ti zagorjeli, neće mi proći niz grlo!“ No Ivicu komentari nisu brinuli jer je on na trenutak oživio tradicionalno jelo njegova sela. A na trenutak je vratio goste u djetinjstvo kad im je poslužio omiljeni desert sve djece – klasični puding od vanilije!

„Desert je izgledao kao lik iz crtića. Moj sin od deset godina zna palačinke napraviti, a ovo je bila čista sprdačina!“ nezadovoljna je bila Tea, a još je više nezadovoljstva iskazala kad ih je domaćin iznenadio pijetlovima: „Meni je iznenađenje žalosno, po meni je ovo bilo ruganje s nama ostalim kandidatima koji smo se trudili oko kuhanja i sve smo to shvatili relativno ozbiljno. Došli smo se zabaviti, ali mislim da svaka zabava ima svoju granicu i da su neke stvari nedopustive!“

No Ante nije dijelio njezino mišljenje, njemu je Ivičina večera imala priču: „Ovo je večera u kojoj je Ivica htio prezentirati jela koja tu ljudi jedu. Bez obzira na ishod same večere, on je htio napraviti nešto što nitko nije i to mi je pozitivno.“ Ante je Ivici dao ocjenu 8, Antonija i Katarina su mu dale ocjenu 7, dok mu je Tea dala nisku četvorku. Tako je domaćin ukupno zaradio 26 bodova, čime je Antonija s visokih 36 bodova postala pobjednicom tjedna.

„Nisam očekivala pobjedu. Zahvaljujem se svim prijateljima koje sam upoznala ovaj tjedan i hvala im od srca!“ zahvalila se Antonija koja će s novčanom nagradom svakako počastiti ovotjedne kandidate.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.