Datum objave: 04. Listopad 2021

"VEČERA ZA PET NA SELU" U ŠIBENIKU / Šibenska ekipa nastupa ovog tjedna u Večeri za 5, pogledajte tko sve sudjeluje

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska ekipa nastupa u ovotjednoj RTL -ovoj emisiji "Večera za 5 na selu".  Prva je kandidatkinja bila  25-godišnja domaćice Antonija Papak iz Šibenika, a prva je večera prošla bolje od očekivanog. Uz nju u emisiji sudjeluju prof.dr.sc. Ante Pulić, Tea Marjančić, Kata Paić i  Ivica Vukorepa.

Antonija je svoje goste upoznala tek kad su stigli na večeru te je unatoč maloj tremi kandidate dočekala sa širokim osmjehom na licu.

„Domaćica je bila simpa, nasmijana i vedra, što mi je draže nego da nas je dočekala neka mrka domaćica“, kazao je na početku Ivica, ujedno i najveći zabavljač i šaljivdžija večeri. Nakon aperitiva ekipa se smjestila za stol, a domaćica je servirala rižoto od povrća za predjelo.

„Predjelo mi je izgledalo ziheraški, ali obećavajuće“, komentirala je Tea, a Ante je izjavio: „Žao mi je da je poslije išlo glavno jelo pa nisam mogao pojesti više predjela.“

Nakon ukusnog rižota Antonija je za glavno jelo ponudila pašticadu s domaćim njokima.

„Ima 25 godina, a tako se trudi i lipo kuha, danas je teško upoznati takvu curu“, pohvalio ju je Ivica, no svi su primijetili kako se u pašticadi previše osjeti slatkoća.

Za desert je ponudila tortu od mrkve, a Ante je primijetio: „Mene je iznenadio da je torta bila manje slatka od pašticade!“

Nakon podjele darova i glazbenog iznenađenja stigao je red na ocjenjivanje. Ante i Ivica Antonijinu su večeru ocijenili devetkama jer im je pašticada bila previše slatka, dok joj je Tea dala ocjenu 8: „Domaćica je bila odlična, pašticada čudna i želim ostaviti prostora za druge kandidate.“ Za razliku od njih, Katarina nije pronašla ni jednu manu pa je Antoniju ocijenila desetkom: „Sve mi se svidjelo – od domaćice, kuhinje do atmosfere!“

Tako je Antonija zaradila ukupno 36 bodova i tako visoko postavila ljestvicu za preostale natjecatelje. Sutra kuha Tea, a što će ona pripremiti gostima i koje je ocjene dobiti – pogledajte u utorak u 20.15 sati na RTL-u!

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3